ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

Προσφέρετε ασφάλεια και αισθητική στους δημόσιους χώρους για τους πολίτες σας

Φωτιστικά Σώματα Κορυφής

 

Φωτιστικά Σώματα ΣΕΤ

Δεν έχουμε σχετικά προϊόντα να σας δείξουμε αυτή τη στιγμή.

Δημιουργούμε ελκυστικούς δημόσιους χώρους προσελκύοντας δημότες αυξάνοντας την διάρκεια παραμονής τους.

Η ΑΚ Καλλινικίδης προσφέρει επαγγελματικό φωτισμό LED υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας μια ασφαλή και ευχάριστη οπτική εμπειρία για τους ποδηλάτες, τους πεζούς και τις οικογένειες με μικρά παιδια.

Οι λαμπτήρες μας Lychnos LED συμβάλουν στη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας και μιας αίσθησης ευημερίας στους δημόσιους χώρους παρέχοντας αποδοτικότητα, αισθητική και οπτική άνεση. Με τη διαχρονική κομψότητα και το φινίρισμα υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας , μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ταυτότητα για διάφορα αστικά περιβάλλοντα, όπως δρόμους, κέντρα πόλεων, δημόσιες πλατείες, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια και άλλους αστικούς υπαίθριους χώρους. Προσφέροντας υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας οι λαμπτήρες  Lychnos LED για επαγγελματίες είναι ένας πραγματικός σύμμαχος για τη δημιουργία πιο βιώσιμων πόλεων εναρμονισμένες με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ανεξάρτητα από τη διάταξη ενός πάρκου ή υπαίθριου χώρου αναψυχής, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε ένα πλήρες σύστημα φωτισμού LED για το δήμο και την πόλη σας. Το πάρκο και τα υπαίθρια φωτιστικά αναψυχής μας μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ ταυτόχρονα να επωφεληθείτε από συστήματα φωτισμού LED lychnos με μεγάλη διάρκεια ζωής που κρατούν τον χώρο σας επαρκώς φωτισμένο για πολλά χρόνια. Είτε χρειάζεστε φωτισμό LED φώτα για πάρκα ή για υπαίθριους χώρους αναψυχής, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, με πολλές επιλογές για να δώσετε την μοναδικότητα και την ασφάλεια στους πολίτες σας.

Βρείτε μας στα:

  • Facebook

Αναβαθμίζουμε την καθημερινότητα μας με Ενεργειακές, Έξυπνες και Αισθητικά ξεχωριστές λύσεις φωτισμού

Κεντρικά Γραφεία Θεσσαλονίκης

Νικόπολη, Ελευθερίας 36
TK 56437

E-mail info@ak-kallinikidis.gr
Tηλέφωνο 2310 684 824
Fax 2310 684 330

Πιστοποιημένη και Εξειδικευμένη Εταιρία σε συστήματα φωτισμού και βιώσιμης ενέργειας