ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ

Μειώστε τα ατυχήματα στους δρόμους και

εξασφαλίστε καλύτερο φωτισμό στο

οδικό σας δίκτυο

Ανεξάρτητα από το είδος του δρόμου,

Καλύψαμε όλες τις πιθανότητες με τα  Lychnos LED streetlights

Η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να σας προτείνουμε και να εφαρμόσουμε φωτισμό LED σύμφωνα με τις ανάγκες της οδοποιίας σας απο συνοικιακούς δρόμους, εμπορικούς δρόμους, λεωφόρους, τούνελ και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας τα Lychnos LED streetlights φωτίζουν τις απαιτήσεις σας.

Έχουμε εφαρμόσει την επιστήμη του φωτός και την τεχνογνωσία μας στα φωτιστικά οδοστρώματος Lychnos LED ώστε να σας εγγυηθούμε την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία της εφαρμογής σε όλες τις λύσεις μας.  Από τα  ενεργειακά αποδοτικά φώτα των δρόμων LED μέχρι τα έξυπνα χειριστήρια φωτισμού και τους αισθητήρες συλλογής δεδομένων, αυτά τα προϊόντα οδοστρώματος μειώνουν το κόστος, βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων της κοινότητας δημιουργόντας ένα πιο ασφαλές και φωτεινό περιβάλλον. 

Ta Lychnos LED streetlights έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την αποδοτικότητα, να ελαχιστοποιούν την αντανάκλαση και να «διαμορφώνουν» το φως στο σημείο όπου θέλετε να φτάσει.

ΕΞΥΠΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Σου προτείνουμε...

Φωτιστικά Σώματα οδικού δικτύου

Φωτιστικά Σώματα αστικών χώρων

Προβολείς Τούνελ και Λιμάνια

​Είμαστε στην διάθεση σας

να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας

Με εκτίμηση,

​Άγγελος Καλλινικίδης, Ιδιοκτήτης

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, οι κριτικές των πελατών μας

3.0 150 Αξιολογίσεις
Αξιολογίστε μαςΑξιολογίστε μας

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

Προσφέρετε ασφάλεια και αισθητική στους δημόσιους χώρους για τους πολίτες σας

Δημιουργούμε ελκυστικούς δημόσιους χώρους προσελκύοντας δημότες αυξάνοντας την διάρκεια παραμονής τους.

Η ΑΚ Καλλινικίδης προσφέρει επαγγελματικό φωτισμό LED υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας μια ασφαλή και ευχάριστη οπτική εμπειρία για τους τους ποδηλάτες,τους πεζούς και τις οικογένειες με μικρά παιδια. Οι λαμπτήρες μας Lychnos LED συμβάλλούν στη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας και μιας αίσθησης ευημερίας στους δημόσιους χώρους παρέχοντας αποδοτικότητα, αισθητική και οπτική άνεση. Με τη διαχρονική κομψότητα και το φινίρισμα υψηλής ποιότητας των προιοντων μας , μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ταυτότητα για διάφορα αστικά περιβάλλοντα, όπως δρόμους, κέντρα πόλεων, δημόσιες πλατείες, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια και άλλους αστικούς υπαίθριους χώρους. Προσφέροντας υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας οι λαμπτήρες  Lychnos LED για επαγγελματίες είναι ένας πραγματικός σύμμαχος για τη δημιουργία πιο βιώσιμων πόλεων εναρμονισμένες με τα Ευρωπαικα πρότυπα.

Ανεξάρτητα από τη διάταξη ενός πάρκου ή υπαίθριου χώρου αναψυχής, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε ένα πλήρες σύστημα φωτισμού LED για το δήμο και την πόλη σας. Το πάρκο και τα υπαίθρια φωτιστικά αναψυχής μας μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ ταυτόχρονα να επωφεληθείτε από συστήματα φωτισμού LED lychnos με μεγάλη διάρκεια ζωής που κρατούν τον χώρο σας επαρκώς φωτισμένο για πολλά χρόνια. Είτε χρειάζεστε φωτισμό LED φώτα για πάρκα ή για υπαίθριους χώρους αναψυχής, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, με πολλές επιλογές για να δώσετε την μοναδικότητα και την ασφάλεια στους πολίτες σας.

Σου προτείνουμε...

Φωτιστικά Σώματα ΣΕΤ

Φωτιστικά Σώματα Κορυφής

Ιστοί