ΈΞΥΠΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ 

Make

IT HAPPEN

Γνωρίστε το                         της  

απομακρυσμενη διαχειριση φωτισμου-07.png
LYCHNOS_BLACK-2.png

Μεταμορφώνοντας τον δημόσιο φωτισμό σε ένα δίκτυο έξυπνων συσκευών κάνουμε τις πόλεις μας πιο αποδοτικές, πιο έξυπνες και πιο βιώσιμες

To τμήμα R & D της Lychnos σχεδίασε αυτο το σύστημα το οποίο μπορεί να μειώσει το κόστος φωτισμού της πόλης και τις εκπομπές CO2 έως και 75%, ελαχιστοποιώντας το κόστος συντήρησης. Το iphos control lighting συνδέει απεριόριστο αριθμό φωτιστικών σε ένα δίκτυο. Χάρη στον καινοτόμο κόμβο iphos control lighting και την εφαρμογή ανάπτυξης και συντήρησης, το σύστημα είναι εντελώς ασύρματο και η ανάπτυξη είναι γρήγορη και οικονομικά αποδοτική. Από την εύχρηστη και διαδικτυακή εφαρμογή, μπορείτε να ελέγχετε, να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τους προβολείς του δρόμου σας με προχωρημένες επιλογές όπως : επιλογές ομοδοποίησης και dimming φώτων, ζωντανές ειδοποιήσεις, γραφήματα απόδοσης και εργαλεία ανάλυσης.

Με το iphos control lighting οι δρόμοι σας γίνονται ένα δίκτυο έξυπνων και συνδεδεμένων συσκευών. Η λύση Plug-and-Play του κόμβου iphos control lighting συνδέει γρήγορα την πόλη σας και σας επιτρέπει, ως δήμαρχος ή χειριστής φώτων πόλης, να ξεκινήσετε εφαρμογές Smart City ενσωματώνοντας άψογα τους αισθητήρες που χρειάζεστε στο δίκτυο Lumintell ™. Η ηλεκτρονική εφαρμογή είναι πίνακας ελέγχου Smart City η οποία συλλέγει, επεξεργάζεται και οπτικοποιει έξυπνα δεδομένα από τους αισθητήρες με τρόπο που δημιουργεί αξία για την πόλη σας. Είτε η προτεραιότητά σας είναι η αειφορία, είτε η ενεργειακή απόδοση είτε η εξοικονόμηση ενέργειας ή η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών σας, το iphos control lighting είναι η λύση για την έξυπνη πόλη σας.

Τι μπορεί να προσφέρει το                       της                  σε εσάς

απομακρυσμενη διαχειριση φωτισμου-07.png
LYCHNOS_BLACK-2.png

Μείωση  δαπανών

 

  • Μειώστε τη χρήση ενέργειας μέχρι και 50% με Connected Lighting 

  • Η απομακρυσμένη διαχείριση περιορίζει τις δαπάνες συντήρησης και μειώνει το λειτουργικό κόστος

  • Μειώστε τις εκπομπές CO2 για μια πιο οικολογική, πιο βιώσιμη πόλη

 

Βελτίωση εμπειρίας

 

  • Ακριβή και σαφή δεδομένα φωτισμού για ευέλικτη και αποτελεσματική διαχείριση της ροής εργασιών

  • Διαχειριστείτε εξ ολοκλήρου το οδικό Connected Lighting με ασφάλεια και απομακρυσμένα

  • Διαδραστική διεπαφή χρήστη και οπτικοποιήσεις βάσει χαρτών για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση